Schedule

August 4, Saturday
Door Opens 1:30 PM
Introduction 2:00 PM – 2:30 PM (30m)
Break 15 min

A King’s Tale (English)
Duration 2:45 PM – 3:45 PM (1h)
Based on a story from “Rajkahini” by Abanindranath Tagore.
Directed by Parthapratim Deb, Kolkata
Mrittika, South Asian Center for Language & Heritage, NJ

Theater in Break
Duration 3:55 PM – 4:35 PM (40m)
Short segments of Improv theater,
Concept and Direction by Subhasis Das
Epic Actors’ Workshop

Achin Doshor (Bengali)
Duration 4:45 PM – 6:15 PM (1h 30m)
Written by Tirthankar Chanda, Kolkata
Directed by Debshankar Haldar, Kolkata
Spotlight, Ohio

Theater in Break
Duration : 6:25 PM – 7:10 PM (45m)
Short segments of Improv theater,
Concept and Direction by Subhasis Das
Epic Actors’ Workshop

Rakt Phera (Hindi)
Duration 7:30 PM – 9:15 PM (1h 45m)
Based on the Spanish play, “Blood Wedding”
by Frederico Garcia Lorca
Directed by Mahesh Dattani, Mumbai
ICS Theatre, NJ

August 5,2018 Sunday
Door Opens 1:30 PM

Bachchon Ki Adalat (Hindi)
Duration 2:00 PM – 2:30 PM (30m)
Written & Directed by Nisha Narayan
Natyabharati,DC

Break 2:30 PM – 3:00 PM (30 m)

Shantata! Court Chalu Aahe (Marathi)
Duration 3:00 PM – 3:30 PM (30m)
Written by Vijay Tendulkar
Dricted by Arvind Deshpande & Sulabha Deshpande
Solo Acting by Anjali Agashe,NJ

Theater in Break
Duration 3:40 PM – 4:25 PM (45m)
Short segments of Improv theater,
Concept and Direction by Subhasis Das
Epic Actors’ Workshop

Four Walls (English)
Duration 4:30 PM – 5:15 PM (45m)
Based On Marathi Play, “Manoos Ghar” by Rajiv Naik
Directed by Manoj Shahane
Theatrix, NJ

Theater in Break
Duration 5:20 PM – 6:50 PM (1h 30m)
Short segments of Improv theater,
Concept and Direction by Subhasis Das
Epic Actors’ Workshop

Nirastra (Bengali)
Duration 7:00 PM – 8:30 PM (1h 30m)
Based On the short story,”Draupadi” by Mahasweta Debi
Directed by Gargi Mukherjee and Golam Sarwar Harun
Epic Actor’s Workshop

Closing Announcement 8:30 PM